Draadloze audio voor retail

Draadloze audio voor retail

Audio Pro Business is de perfecte geluidsoplossing voor uw winkel, kantoor, restaurant of hotel lobby:

  • PLUG & PLAY : Daar waar een traditionele installatie 2 dagen in beslag neemt, is dit voor het systeem van Audio at Work slechts 2 uren.
  • ECHT DRAADLOOS : Audio Pro Business 1.9 is ontwikkeld voor totale draadloze vrijheid. Overbevolkte Wi-Fi zones zijn niet langer een probleem.
  • LICHT EN GELUID : Voeg makkelijk speakers toe aan 3-faserails voor verlichting en speel meteen muziek, draadloos. Waar licht is, kan er geluid zijn.
  • FLEXIBILITEIT : Speakers veranderen van positie is kinderspel. Er is geen behoefte aan dure installaties. We zijn klaar voor een toekomst in verandering.

Meer informatie over dit systeem is te vinden op onze productpagina audioatwork.com

TERRA. De nieuwe spot voor 3-faserail.

TERRA spot

De TERRA werd speciaal ontworpen voor de retailsector. Met zijn vele segmenten, is de retail een leuke uitdaging. Elk segment, en zelf elke winkel, heeft zijn eigen verlichtingsnoden. Om aan de uiteenlopende toepassingen te voldoen, kan je zelf de TERRA samenstellen. Algemene verlichting of accentverlichting, 830 of liever 930, het kan!

Keuzemogelijkheden voor de TERRA:

  • Lichtoutput van 1800 lm tot 3300 lm
  • Reflector 25°, 40° of 55°
  • Lichtkleuren 930, 940, 830 of 840.
  • Standaardkleuren Terra: zwart, wit, grijs. Andere ral-kleuren, goud of koper zijn ook mogelijk.

Licht, audio & inzicht op 1 drager

licht, audio & inzicht op 1 drager

MEGA biedt 3 systemen op 1 drager: regelbare verlichting, regelbare en draadloze audio én sensoren. Dit totaalpakket levert de beste ervaring in de winkel, en is meetbaar! Immers, meten is weten.

De ervaring in een winkel wordt mede bepaald door het prikkelen van zintuigen. Het visuele en auditieve gaan hand in hand om bewust en onbewust de klant een gevoel van behagen te geven. Dit gevoel van behagen kan een drempel wegnemen en de klant doen trager wandelen, ontdekken en uiteindelijk overgaan tot aankoop. Deze laatste elementen kunnen in kaart gebracht worden aan de hand van camera’s en sensoren, die eveneens geplaatst worden op dezelfde drager.

3 systemen op 1 drager betekent (1) betere controle op gebied van aansturingen en (2) kostenbesparing in installatie.

 

 

#1 meubelverlichting

YGO Lier

De know-how in het verlichten van meubelzaken maakt het verschil voor uw klant. Het verschil tussen bezocht en verkocht trachten we in het voordeel van de klant te brengen, en dit met gemeten resultaten.

Ygo Lier is één van de referenties van formaat waar de strenge disciplines in het verlichten van meubelzaken werden gehandhaafd. Lichtniveau, contrastwerking en kleurervaring resulteren in een klant die gedurende zijn hele customer journey geprikkeld blijft. De klant vindt voldoende momenten van rust en voldoende momenten van inspiratie.

Meer projectfoto’s vind je hier.