Better Experience, Better Business

_________

De tagline van ons bedrijf luidt: “Better experience, better business”. Door in detail te kijken naar de gewenste beleving in een ruimte, kan verlichting en audio -2 zintuiglijke ervaringen die staan voor 80% van de beleving – een grote bijdrage leveren aan het gewenste resultaat. Diverse belevingen trachten we zinvol te kaderen in de theorie van schillen.

Studiebureau voor licht, audio en inzicht

_________

Eén van de hoofdactiviteiten binnen MEGA, is het uitdenken van weloverwogen lichtplannen en audioplannen. De lichtstudie of audiostudie is een discipline waar MEGA naam en faam in heeft opgebouwd. Aarzel zeker niet om contact op te nemen voor verder overleg als u met een lichtvraagstuk zit, want geen enkel lichtplan is succesvol zonder voldoende overleg en interpretatie van de wensen van de klant en de doelen van de bestemmingsruimte.

Onze ervaring

_________

De ervaring en know-how binnen MEGA maken dat onze lichtplannen, lichtstudies en lichtconcepten van een bovenstaande kwaliteit zijn. Laat dat een kwaliteit zijn die binnen het familiebedrijf is bewaard gebleven

Onze partners

_________

MEGA is business partner van lichtfabrikant Lunoo en importeur van audiofabrikant Audio Pro Business. MEGA is actief als studiebureau en leverancier van professionele draadloze audio en professionele verlichting voor diverse professionele segmenten.