Diensten

De meerwaarde van producten zit juiste toepassing. We leveren diensten om de producten optimaal tot hun recht te laten komen.

Licht advies

Een lichtbeeld afgestemd op de dynamiek van uw bedrijf.
Dat is de essentie van een geslaagd lichtconcept en een lichtplan op maat.

Licht management

Verlichting monitoren en sturen is écht van deze tijd. Tevens is het ook mogelijk om te integreren met de andere technieken in het gebouw.

Audio advies

Een goed uitgedokterde geluidsbeleving is een wezenlijke game changer voor professionele omgevingen. Laat je bijstaan door professionals.

Audio management

Een professionele audio setup stelt in staat om eigen playlists te spelen in functie van wat zich afspeelt in de winkel. Een professionele audio setup maakt mogelijk om alle bronnen (muziek, reclame, gesproken boodschappen, …) te koppelen aan de speakers.

Maatwerk

Standaardhardware en professionele omgevingen zijn niet altijd op elkaar afgestemd. We maken maatwerk mogelijk voor hardware (metaal) als software (programmatie).

Draadloos

Draadloze communicatie met verlichting, audio en andere hardware biedt vele kansen en reduceert installatiekosten.

Centraal monitoren en sturen

Door verlichting en audio aan te sturen via het hoofdkantoor of via 1 portaal op de site, win je aan overzicht, verkrijg je relevante data en krijg je controle.

Data management

Slimme patronen voorspellen, herkennen en vervolgens inzetten in de bedrijfsvoering, creëert opportuniteiten. Dit vergt verzamelen van data, een weloverwogen selectie uit deze data en een juiste visualisatie.