verlichting voor installateur

We horen verschillende redenen waarom installateurs graag met ons werken, we hebben een selectie gemaakt van wat ons de belangrijkste lijken.

Waarom samenwerken met MEGA?

Afspraak is afspraak! Of dit nu gaat om een levering van producten of het tijdig ontvangen van een uitgebreid lichtplan, wij zorgen dat we de afspraken die we maken met installateur ook worden nagekomen. We zijn ons ervan bewust dat juist de installateur op het project onnodige vertraging oploopt als ze niet de juiste spullen op tijd ontvangen en juist deze vertraging kan grote gevolgen hebben in bijvoorbeeld een retail project waar de tijdsdruk vaak maximaal is om een winkel weert open te krijgen voor het publiek. 

Ons plus punt.

Door onze intensieve samenwerking met lichtfabrikant Lunoo heb je via ons een directe lijn met de productie, planning en transport. Op elk moment zijn wij bereikbaar over levertijden, gepland transport of de uitwerking van een maatwerk armatuur. En als het onverhoopt toch een keer voorkomt dat een levertijd verschuift zorgen we altijd voor een passende oplossing, met een paar extra handjes voor de montage door onze projectmensen of een spoedtransport naar het project zorgen wij dat het project tijdig wordt opgeleverd.

Mede door de nauwe samenwerking met onze partners Lunoo en Audio Pro is de installateur altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebeid van verlichting, sturing en audio. We leveren naast een breed scala aan standaard producten ook speciaal maatwerk voor jou project waarin we altijd werken met de nieuwste producten en technieken. Daarnaast zijn we een vraagbaak voor het laatste nieuws over sturingen zoals Casamabi, Zigbee of Dali en kunnen je helpen met het aanvragen van subsidies, uitwerken van een lichtplan en je informeren over de laatste ontwikkelingen in Human Centric Lighting. 

Maar als belangrijkste reden waarom wij graag met installateurs samen werken is het eindresultaat, door de intensieve samenwerking en jullie kwalitatieve installaties wordt het project opgeleverd zoals iedereen het voor ogen had. Wij zorgen dat we altijd even een laatste ronde doen op het project voor een oplevering, richten de spots nauwkeurig af en programmeren de draadloze audio of sturing als dat nodig is. We voelen ons betrokken bij het project en laten niets aan het toeval over, we go the extra mile. 

Voor ons een kleine moeite, voor het eindresultaat een grote winst.