demo op locatie

Het zich voorstellen van het effect van een lichtplan, is niet relevant. Daarom organiseren we demo-opstellingen bij de klant of in onze showroom.

De natuur nabootsen met kunstlicht

Licht maakt dat we ons zeer wakker en fit kunnen voelen, of maakt dat we willen slapen. Licht is overal aanwezig, en het is als het ware een soort kunst om de elementen van de natuur na te bootsen met kunstlicht. Om eindklanten, installateurs of architecten te laten inleven in de mogelijkheden van verlichting, kan een demo op locatie of een demo in één van onze showrooms inzicht geven en een gevoel creëren bij het lichtplan.

Showroom met nagebouwde belevingswerelden

ln de showroom zijn diverse omgevingen nagebouwd, dit telkens met diverse lichtoplossingen. De hoofdgroepen zijn retail, kantoren en utiliteit. In de showroom vind je een fashion winkel van low-end tot very-high-end, een bakkerij met het lekkerste brood, een slagerij met het meest verse vlees, een supermarkt die inspireert tot conversies, een focus werkplek met akoestische dempende verlichtingsarmaturen, een meubelomgeving waarbij allerlei dynamieken getoond worden.

Demo opstelling bij u op locatie

Bij u op locatie spreekt een demo-opstelling nog meer boekdelen. Aarzel niet om een demo aan te vragen om specifieke lichtoplossingen te evalueren. Uiteindelijk is de sfeer, dynamiek, en lichtcomfort wat onze klant voor ogen heeft bepalend voor een goed eindresultaat.