SUPERKEUKENS

Maatwerk, daar geloven we in.

In nauwe samenwerking met onze partner DDJ media uit Naarden hebben we afgelopen maand het  volledig draadloze audio systeem van Audio Pro Business mogen leveren voor de Flagshipstore van Superkeukens in Amersfoort van Vincent Dijker. Het systeem bestaat uit een groot aantal SP-1 luidsprekers die rechtsreeks aan de 3 fase rails gemonteerd konden worden. Tevens is het systeem uitgerust met 2 stuks compacte SUB-1 subwoofers die eveneens naadloos aan de 3 fase rails bevestigd konden worden met behulp van onze nieuwe SUB-1 trackmount.  Een echte plug and play oplossing die onze man, Leon Haenen samen met DDJ media, onder technische leiding van Sjors Donders en commerciële begeleiding van Damian Donk  en Ferdinand Pattikaihatu tot een perfecte oplossing hebben weten te brengen. Eens te meer wordt bewezen dat een hoogwaardige geluidskwaliteit enorm kan bijdragen aan de beleving van de klant in een winkel. Zeker in combinatie met de juiste muziek, maar ok daarvoor ben je bij DDJ media aan het juiste adres. Maatwerk, daar geloven we in.