Round Round Get Around

Niet enkel The Beach Boys zijn er vol van, ook Lunoo kan een staaltje Round Round making things Round. Ontdek hier een staaltje maatwerk voor onze klant Nova Nature.

Nova Nature is toonaangevend en trendsettend leverancier van zijden bloemen, planten en bomen. Vanuit de immense magazijnen in Uden, Nederland, levert Nova Nature aan klanten in zo’n 35 landen. Aan geselecteerde groothandels, retailers en winkelketens, zodat een hoge mate van exclusiviteit is gegarandeerd. Een bloeiende handel zonder showroom van formaat kan niet, en daarom pakt Nova Nature maar al te graag uit met iets spectaculairs, zoals een gouden ring met warme, charmante verlichting. Deze eye-catcher wordt geheel lokaal gemaakt en is om van te smullen. Onderstaand alvast een sneak preview naar hoe dit armatuur body kan geven aan een ruimte.