Van Haren

Schoenenmode & accessoires voordelig kopen

  Klant:  VAN HAREN

  Locatie: België

  Oppervlakte:  30400 M2

  Categorie: fashion

VanHaren wordt een vertrouwd merk in het Belgische straatbeeld.
Met de overname van 38 winkels van Brantano, heeft vanHaren weldra een landelijke dekking. Van eind 2020 tot maart 2021, wordt er in hoog tempo gewerkt aan de winkels, waarvan de eersten inmiddels up and running zijn.
Bij de DEICHMANN groep, een bedrijf dat staat voor om en bij 4.200 winkels, en waar vanHaren één merk is, weet men als geen ander hoe de verschillende bouwprocessen te optimaliseren en onder controle te houden. Voor de ex-Brantano winkels in België, was de challenge om maximaal hergebruik te maken van de bestaande installatie, zonder afbreuk te doen aan de juiste look-and-feel voor de vanHaren 2021 winkel.
Samen met het bouwbureau van vanHaren en de installateur Kersten Retail, werd in detail gekeken naar het lichtconcept en de challenges per winkel. Tot 10 lichtplannen per week werden geproduceerd, beoordeeld en aangepast. Het succes in deze gehele flow is goede communicatie en bereidheid om te luisteren, en te sprinten waar nodig.

Een bezoek aan een vanHaren winkel is plezierig, en daar mogen we als MEGA aan bijdragen. Hoe de klant in de winkel kijkt naar details van schoenen, kijken wij bij MEGA naar de details van het gehele belevingstraject, van entree tot kassa en buiten.

Dank aan de inzet van alle partijen voor deze succescase. We zetten graag in de spotlight Jaap Steenbergen en Djani Delic (vanHaren), Eef Luchies (BRANDJUNKIES), Hans Zevenbergen (LEVANTOS) en Michel van Beek (Kersten Retail). Jullie inzet maakt het verschil, en dat straalt af op ons.

Vergelijkbare projecten