Keurslager Beerz

Vers, veilig en lekker!

  Klant:  Keurslager Beerz

  Locatie:  Beerz

  Oppervlakte:  30 M2

  Categorie: Food

Keurslager Beerz is een Slagerij in Noord-Holland en kenmerkt zich door het dorpse karakter, kwaliteit en ambacht. De vraag van de klant, de juiste presentatie-verlichting zonder dat de hele winkel in een roze gloed komt te staan. Duidelijker konden wij het van MEGA niet omschreven krijgen…nu nog realiseren
.
Uiteraard zorgen we bij MEGA dat naast de juiste verlichting op de producten ook de bezoekers en personeel in de winkel zo min mogelijk hinder ondervinden van inkijk in de spots of hinderlijke schitteringen. Beide een uitdaging met het lage plafond en de grote hoeveelheid glas in allerlei hoeken, hierdoor is het belangrijk vooraf een gedegen lichtplan te maken voordat er ook maar één spot wordt gemonteerd.
.
Door de presentatie van het vlees zo direct mogelijk vanuit 2 zijdes (voor- en achterzijde counter) aan te lichten beperkten we zoveel mogelijk het verstrooien van het roze licht waardoor deze zich beter liet ‘vangen’ in het meubel en hiermee reduceerde we tegelijk ook de weerspiegeling in het glas. Om hinderlijke inkijk van de railstralers te voorkomen hebben is er gekozen voor een honeycomb, hierdoor is de verblinding ondanks het lage plafond tot een absoluut minimum beperkt gebleven.
.
De rest van de winkel en werkruimte werden verlichting met een warme LED-module waardoor we een authentieke uitstraling creëerden.
.
Citaat eigenaar: Door de gekozen verlichting in combinatie met het interieur is dit zeker de mooiste slagerij in de Bollenstreek.

Vergelijkbare projecten