Luchtzuivering plug & play

Gezonde lucht aanbieden is een troef die goed uitpakt voor retail- en kantooromgevingen. Deze tool stelt klanten en personeel gerust, en verhoogt het comfort op de werkvloer.

Virlight combineert licht en luchtzuivering in één, en maakt ook gebruik van UV-C straling om de lucht tot 99,9% te reinigen van virussen en bacteriën. Lucht is die vrij is van virussen en bacteriën, zal uiteraard leiden tot een gezondere omgeving waar het goed is om te vertoeven, en waar remmingen tijdens het werken, of remmingen tijdens een winkeltraject, worden weggenomen.

Luchtreiniging voorzien in professionele omgevingen zonder extra installatiewerk, is makkelijker dan ooit. Virlight kan plug & play gemonteerd worden op de bestaande 3-fasenrails. Van zodra de verlichting aan gaat, start het zuiveren van de lucht! Handig toch!