Audio plug & play

Goede muziek en de juiste audio beleving, is inmiddels ingebakken bij vele retailers en op vele werkplekken.

De oplossing van Audio Pro Business, heeft enkele zeer sterkte troeven in handen. De professionele klant is inmiddels vertrouwd met actieve speakers uit de consumentenwereld. Alle voordelen van de actieve speakers uit de consumentenwereld, heeft Audio Pro vertaald naar een lijn producten voor de professionele wereld.
,
Hier alvast enkele troeven:
,
(1) Een stabiel draadloos signaal. Audio Pro Business werkt niet met Wifi, maar wel op basis van DECT. De producten hebben minstens het dubbele bereik vergeleken met WiFi systemen en zijn gemaakt om perfect samen te werken in retail omgevingen. De producten hebben geen last van overbevolkte Wifi omgevingen. Just try us!
,
(2) Play & play, mogelijks in te klikken op een 3-fasenrail. Een installatie van het systeem gebeurt in een handomdraai.
,
(3) Premium geluid. Hoog kwalitatieve drivers, gecombineerd met geavanceerde digitale signaal processing, klasse-D versterkers en grondige akoestische engineering geven een superieur geluidsbeeld. Achtergrondmuziek of liever een stevige beat, u zult versteld staan van het resultaat.