verlichting voor Architect

MEGA is een leverancier van licht, audio en emotie in voornamelijk retail, horeca en utiliteit. We zijn hyperactief in representatieve projecten en bieden een complete projectontzorging op het gebied van verlichting en audio. Door onze jarenlange ervaring in de projecten zijn we een waardevolle sparringpartner voor architecten en interieurontwerpers. We hebben een intensieve samenwerking met de Belgische lichtfabrikant Lunoo zijn hierdoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting en aanverwante technieken.

wat doen wij voor u?

Één van onze hoofdactiviteiten is het uitdenken van innovatieve lichtplannen waarin we net dat stapje verder gaan, we bekijken het project vanuit alle richtingen en zorgen dat de verlichting naadloos aansluit op de functie, architectuur en gebruikers van de ruimte. Dit proces begint voor ons idealiter met een brainstorm waarin we alle betrokken partijen de kans geven hun visie op het project te geven, hoe meer informatie wij hebben bij de start van het project hoe beter het uiteindelijke resultaat.

Een andere belangrijke fase in het project vinden wij het traject na goedkeuring van de lichtplannen, voor ons is het project pas klaar als iedereen tevreden is en daarom onderhouden wij intensief contact met de architect en installateur over de werkzaamheden en sturen waar nodig bij. 

Als laatste stap zetten we de puntjes op de i, op elk project brengen wij na afloop een bezoek om samen met de eindklant of installateur de laatste werkzaamheden af te ronden. Dit kan gaan over een programmatie en de uitleg van het dimsysteem of het afregelen van de verlichting, wij zorgen er voor dat het het project wordt afgeleverd zoals wij het voor ogen hadden.