UTILITEIT

We kennen ze allemaal wel, nieuwe winkels van bekende merken die volledig passen bij de uitstraling van het merk. De doelgroep voelt zich er door aangetrokken, er wordt muziek afgespeeld die nauwkeurig wordt samengesteld om naadloos aan te sluiten op de winkelbeleving en je reukzintuig wordt geprikkeld door je juiste geur.

Gek eigenlijk dat we de verlichting van onze kantoren, zorginstellingen, bibliotheken en scholen veelal uitsluitend plannen vanuit een bepaalde norm die de Lux-waarde, gelijkmatigheid en kleurweergave voorschijven en niet vanuit een bepaalde doelgroep of gebruiker van deze ruimte. We besteden veel tijd in deze ruimtes voor werk, school of studie en juist in deze omgevingen kiezen we vaak voor een vrij standaard lichtoplossing.

Aangenaam werken

Door onze jarenlange ervaring in retail, horeca en utiliteit zien wij het anders, verlichting is maatwerk en dient naast de juiste Lux-waarde ook volledig aan te sluiten bij de behoefte van de mens en de taken die worden verricht in een bepaalde ruimte. Wij gaan in elk project op zoek naar de balans tussen de juiste beleving, gevoel van welbehagen en sfeer. Uiteraard zonder compromis op de kwaliteit van de verlichting. Door het toevoegen van slimme individuele lichtsturing met of zonder daglichtregeling of juist voorgeprogrammeerde dynamische verlichting met een verloop van lichtkleur en intensiteit die daglicht nabootst, geven wij jouw project net dat beetje meer op het gebied van welbehagen voor de gebruikers en met oog op duurzaamheid en gebruiksgemak.