Reflextoestel, spiegellamp, spiegelreflex of simpelweg reflex

Slimme verlichting hard core

Ontdek een zeer slimme manier om licht te verdelen, dit door licht binnenin een armatuur enkele malen te laten reflecteren. Deze reflecties laten toe om uit 1 lichtbron tot 5 lichtbewegingen te creëren, waardoor het aantal toestellen per vierkante meter drastisch omlaag kan. De beste oplossingen voor meubelzaken die zoeken naar rust aan het plafond, maximaal lichteffect en minimaal energie verbruik.

Details reflextoestel

MEGA heeft sinds vele jaren een gepatenteerde techniek ontworpen, waarbij het licht optimaal wordt verdeeld, dit te vertrekken van één lichtbron. Deze gepatenteerde techniek is terug te vinden bij verlichting, lichtarmaturen die in de markt bekend staan als spiegellampen, reflexarmaturen, reflextoestellen of simpelweg reflexen. Deze verlichting op basis van spiegels en interne reflecties van het licht, zorgen er voor dat men kan vertrekken van één lichtbron, en het licht vervolgens kan verdelen in basislicht recht omlaag en 3 tot 4 accenten in de ruimte. In totaal zijn er dus 5 lichtbewegingen. Doorgedreven ontwikkelingen op de reflexarmaturen hebben geleid tot lichttechnische perfectie:

  1. Geen lichtvervuiling of schaduw naar beneden toe of in de accenten.
  2. Geen verkleurde randen in de accenten.
  3. Het basislicht in combinatie met de accenten vormt een contrastverhouding van 1 op 3, een contrastniveau dat bij de klant leidt tot een optimaal welbehagen.
  4. De accenten zijn groot en regelbaar, en geven een kern van 500 Lux tot 750 Lux in een opstelling van 16m2.
  5. Robuust: het reflextoestel bestaat uit uitsluitend metallische reflectoren, anti-stof behandeling.

Geen enkel reflextoestel op de markt komt qua lichtresultaat in de buurt van het MEGA reflextoestel.

Had u graag meer geweten over het effect in uw zaak, aarzel dan niet om contact op te nemen.