Hospitality

Van wellness tot restaurant in elke vorm van hospitality staan sfeer en beleving centraal, voor een succesvolle formule moet alles tot in de puntjes kloppen en bezoekers het gevoel geven dat hun dagje of avondje uit compleet is na het bezoeken van jouw zaak.

Wat doet verlichting en audio met de bezoekers?

Verlichting en audio hebben hierin een grote rol, ze versterken de beleving van de ruimte. Het geeft het interieur waar veel aandacht naar uit gaat de juiste belichting en door het afspelen van een nauwkeurig samengestelde playlist op een gepast volume breng je de bezoekers in de juiste stemming. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verlichting en audio in retail, utiliteit en hospitality kunnen we jouw helpen de juiste beleving neer te zetten in jouw onderneming, daarbij gaan we net dat stapje verder.

Uw project, onze uitdaging.

Voor ons is elk project weer een start van een nieuw proces om tot het ultieme resultaat te komen, in een standaard oplossing voor hospitality geloven wij niet. Zeker in dit soort projecten willen wij juist out-of-the-box oplossingen kunnen bedenken, waar de wauw-factor vanaf druipt en elk detail is meegenomen in onze ideeën om zo de architectuur, verlichting en audio naadloos te laten aansluiten op elkaar. Onze premium audiosystemen zijn in elk project groot of klein in te passen. Door de hoge flexibiliteit, draadloze DECT technologie en de montage op 3 fase spanningsrails is er op elke plek muziek mogelijk en kan deze in de toekomst ook aangepast of opgeschaald worden.