Wie is MEGA?

ID

MEGA is business partner van lichtfabrikant Lunoo en reseller van audiofabrikant Audio Pro Business. MEGA is actief als studiebureau en leverancier van professionele draadloze audio en professionele verlichting voor diverse professionele segmenten.

Better Experience, better business

De tagline van ons bedrijf luidt: “Better experience, better business”. Door in detail te kijken naar de gewenste beleving in een ruimte, kan verlichting en audio -2 zintuiglijke ervaringen die staan voor 80% van de beleving – een grote bijdrage leveren aan het gewenste resultaat. Diverse belevingen trachten we zinvol te kaderen in de theorie van schillen.

Theorie van schillen

De theorie van de schillen onderscheid diverse ervaringen. De diverse schillen worden gelinkt aan de diverse segmenten waarbinnen MEGA actief is. Het begrijpen en interpreteren van de schillen, laat toe om abstract naar een ruimte te kijken. Meer info over deze schillen is hier te vinden.

Een voorbeeld: Het ontstaan van gezellige koffieruimtes in winkels of kantoren kadert perfect in het combineren van  een functionele schil en een sociale schil. 2 verschillende mindsets die elkaar versterken en energie geven.