Audio voor de installateur

Een professionele audio oplossing voor kleine tot grote winkels, kantoren, restaurants of hotel lobby’s, wordt niet langer exclusief aangeboden door de audio specialist of integrator, maar kan nu ook door de reguliere installateur, installatiebedrijf worden aangeboden.

B2C succes naar B2B markt

Meer nog. Binnen afzienbare tijd zal het gebruiksgemak in configuratie van draadloze audio systemen welke we nu kennen in de B2C particuliere markt, ook de professionele B2B markt innemen. En Audio Pro Business is een pionier van formaat.

Installatiegemak is prioriteit

De installateur is gebaat bij een makkelijke installatie. De speakers van Audio Pro Business zijn gemaakt om vlot te monteren, bijvoorbeeld op 3-fasen rails, tracks, lichtrails. Montage aan plafond of wand zijn ook mogelijk, waarbij de speakers vervolgens gericht kan worden in een handomdraai.

Service van op afstand aub

De installateur is gebaat bij no nonsens service. Deze no nonsens service wordt mogelijk gemaakt door intelligentie toe te voegen aan alle componenten. Aan de hand van lampjes, wordt de status van elke component weergegeven en kunnen haperingen van op afstand worden opgelost. Zo kan de reguliere installateur van op afstand helpen.

Professionele ondersteuning aan de achterkant

De installateur is gebaat bij een goede ondersteuning van MEGA uit. Daarom staan product experts ter beschikking voor een opleiding, voor on site support en voor off site support.