audio voor dealer

Voor de dealer werd de dochteronderneming ‘Audio at Work’ opgericht, een activiteit die dedicated is om de dealer optimaal te bedienen en te leveren.

Volg de trend, en werk met Audio Pro Business

De professionele audio oplossingen voor kleine tot grote winkels, kantoren, restaurants of hotel lobby’s, maken een trend door en evolueren naar systemen die we kennen vanuit de particuliere sfeer: premium geluid, draadloos, makkelijke te installeren en configureren, service proof. Audio Pro Business voldoet aan al deze voorwaarden.
Na het succes van draadloze audio oplossingen voor consumenten, zal draadloze audio ook voor grote winkels, kantoren, restaurants of hotel lobby’s de norm worden. Ik ben Tom Thielemans, oprichter van audio at work, en vertel je graag in 6 stappen waarom Audio Pro Business voor onze dealers een must have merk is.
 
 

(1) B2C succes

De consument investeert vandaag de dag in draadloze, actieve speakers om diverse redenen, waaronder gebruiksgemakuitbreidbaarheidinstallatiegemak. Deze trend zal zich ook doorzetten in B2B. Momenteel zijn er maar enkele betrouwbare en degelijke oplossingen op de markt.

(2) ROI Return on Investment

De waarde van het systeem is het systeem zelf, en niet de installatie. Het systeem is snel te monteren en demonteren, is uitbreidbaar en maakt gebruik van een gesloten netwerk. Eens het systeem werkt, zal het voor altijd werken. Er zijn dus geen updates of onderhoud vereist. De begininvestering dekt de lading. Een Audio Pro Business systeem verhuizen, betekent dat je de volledige waarde van het systeem meeneemt.

(3) NO NONSENSE STATUS INDICATIE

Muziek die niet werkt vergt bij een klassieke installatie een deskundige om te bepalen wat er mis is: versterker, muziekbron, bedrading, speakers, …?
Het systeem van Audio Pro Business geeft aan de hand van statuslampjes aan wat de status is. Een probleem detecteren gebeurt in no-time en kan van op afstand worden gedaan.

(4) COMFORT

Het systeem van Audio Pro Business is zo ontworpen dat we een beginconfiguratie instellen (volume zones, volume control, type muziek, type reclame, …). Vervolgens zal het systeem zich altijd op eenzelfde manier gedragen. Voor een formule met meerdere vestigingen, is continuÏteit over de vestigingen een groot comfort.

(5) DRAADLOOS EN STABIEL

Draadloos en stabiel gaan hand in hand door de gebruikte DECT technologie. De haperingen door Wifi (info in blokjes en emmer die vol zit) of Bluetooth (nabijheid vereist) zijn niet van toepassing voor DECT. Winkels van 7.000 m2 werken inmiddels al enkele jaren probleemloos.

(6) PREMIUM GELUID VOOR EEN REDELIJKE PRIJS

Slechte geluidsbelevingen zijn niet meer van deze tijd. Audio Pro Business puurt zijn technologie uit de succesvolle reeks producten Audio Pro, vertaald naar B2B omgevingen. Qua geluid is dit systeem te vergelijken met bovenkant van de markt.
Qua kosten is dit systeem vergelijkbaar met een bedraad systeem, maar je krijgt er alle bovenvermelde voordelen bij.