Audio Pro Business opleiding

Na het succes van draadloze audio oplossingen voor consumenten, zal draadloze audio ook voor grote winkels, kantoren, restaurants of hotel lobby’s de norm worden. Ik ben Tom Thielemans, oprichter van audio at work, en nodig je graag uit voor een opleiding over Audio Pro Business met 4 hoofdredenen.

(1) Prijsniveau en verdienmodel voor de dealer

Tijdens de opleiding, delen we een bruikbaar model waar het Audio Pro Business systeem wordt vergeleken met diverse audio oplossingen op de markt. De parameters in het vergelijk zijn: (1) totaalprijs, (2) prijs installatie, (3) prijs setup, (4) kost doorheen de tijd van onderhoud, (5) geluidskwaliteit
Verdienmodel voor de dealer: zowel op korte termijn als lange termijn betekent is dit een zeer gezond product.

(2) Draadloze stabiliteit en service proof.

Stabiele audio is een must in professionele omgevingen. Haperingen in muziek voor grote winkels, kantoren, restaurants of hotel lobby’s zijn een grote ergernis. We loodsen je graag doorheen de gebruikte techniek en stabiliteit van hoe de DECT technologie wordt gebruikt.
In de uitzonderlijke gevallen dat er geen klank is, kan het probleem van op afstand worden opgelost, zonder toverkunsten, maar aan de hand van no nonsense statuslampjes. We leggen je precies uit hoe.

(3) Premium geluid

Een goede verdeling van het geluid, een afdekking van alle klanken, van laag tot hoog. Dat laten we je graag ervaren bij u of in onze showroom.

(4) Tips n tricks

Last but no least, delen we 20 tips and tricks, om een installatie correct en snel uit te voeren. We geven een checklist mee welke op het einde van een installatie kan worden gehanteerd.

Hopelijk hebben we u voldoende kunnen motiveren om een afspraak te maken voor een opleiding. Dat kan zowel bij u als bij ons in de showroom.
Aarzel niet om contact op te nemen op hello@audioatwork.com.