Audio Pro Business systeem uitgelegd

Hier leggen we uit wat het Audio Pro Business systeem precies inhoudt. In ben Tom Thielemans, oprichter van audio at work, importeur van Audio Pro Business voor de Benelux.


(1) Het systeem zelf

Het Audio Pro Business systeem is dé B2B oplossing voor draadloze, stabiele audio. Het systeem heeft vele parallellen met oplossingen voor de consumentenmarkt.
Het audio pro business systeem bestaat uit een stuureenheid, volumecontrol, draadloze speakers en subwoofers. De bron voor dit systeem kan alles zijn. What goes in, goes out: muziek, reclame, gesproken woord. Per bron zal het systeem zich aanpassen voor een correcte output, zowel voor gesproken woord als Jazzy muziek.

(2) De componenten

Het hart van het systeem is de transmitter. Deze communiceert draadloos met de volume control, de speakers en subwoofers. Een systeem behoeft minimaal 1 transmitter en 1 volume control.  Verder is het uitbreiden van speakers en subwoofers oneindig, letterlijk.

(3) Installatie

Het systeem is ontworpen voor installatiegemak. Zo kunnen de meeste componenten worden gemonteerd aan tracks voor verlichting. De installatie van een winkel van 200 vierkante meter bedraagt 30 minuten, een autoshowroom 3 manuren, een showroom van 5000 m2 8 manuren.

(4) configuratie

Initieel wordt de bron aangesloten op het Audio Pro Business systeem. Het Audio Pro Business systeem wordt geconfigureerd door de transmitter in pair modus te plaatsen, en alle componenten die erbij horen te pairen aan de desbetreffende transmitter. Na deze configuratie spreken we over een gesloten systeem welke future proof is. Updates zijn niet nodig om jarenlang gebruik te maken van het systeem.

(5) statuslampjes

De status van het systeem is duidelijk aan de hand van statuslampjes. Is er  een audio signaal dat toekomt? Wordt het signaal verdeeld over de speakers en subwoofers? Werkt elke component naar behoren? Dit en meer valt af te lezen aan de hand van de statuslampjes.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer info rond het Audio Pro Business systeem. Dat kan telefonisch of via hello@audioatwork.com