Green deal verlichting

Wist u dat gebouwen in Europa verantwoordelijk zijn voor 40% van het totale Europese energieverbruik en voor 36% van de broeikasgasemmissies?
Binnen de Green deal van de Europese commissie, worden voorstellen omgezet in wetten en volgen er een reeks steunmaatregelen om te verduurzamen met verlichting. Belgisch lichtfabrikant Lunoo is klaar om in state-of-the-art producten te ontwikkelen die voldoen aan de energiebesparing, en voldoen aan een duurzaam maakproces. Naast verduurzamen, is het de verantwoordelijkheid van een gedegen lichtleverancier om ook de juiste sfeer, dynamiek en lichtcomfort te waarborgen voor elke ruimte. Een retailomgeving moet blijven prikkelen. Een kantoor moet optimaal de diverse activiteiten ondersteunen.
Lokale productie en lokaal advies zullen aan kracht winnen om de doelstellingen van de green deal te behalen tegen 2030. Wij zitten alvast in pole position.