AL HET GOEDE OP 1 DRAGER

Verlichting en audio op 1 drager? Audio Pro Business, Lunoo en Virlight Lenen zich hier perfect toe. De combinatie van verlichting en audio op 1 drager, resulteert in een snelle installatie.

Luchtreiniging voorzien in professionele omgevingen zonder extra installatiewerk, is makkelijker dan ooit. Virlight kan plug & play gemonteerd worden op de bestaande 3-fasenrails. Van zodra de verlichting aan gaat, start het zuiveren van de lucht! Handig toch!

Het audio signaal wordt draadloos ontvangen via DECT technologie, waardoor ook de grote oppervlaktes van draadloze audio kunnen worden voorzien. Geen zin in extra draden trekken en een complexe installatie? Kies voor Audio Pro Business!

De installatie van de daglichtkamer is plug & play en vereist geen extra installatiewerk of kundigheid. De spots en de bediening worden plug & play aangeleverd, zodat een verkoper optimaal en wel meteen de kracht van de daglichtkamer kan benutten.