NIEUWE WANDARMATUREN

STONE

Wie speelde er als kind niet graag met stenen? Met de Stone blikken we even nostalgisch terug naar de kindertijd.  

Draai en kantel de Stone in alle richtingen en geef een speelse toets aan jouw wand.  Zwart en wit zijn de standaardkleuren maar zeg nu zelf, een fel kleurtje is toch wel leuker. De Stone is ook verkrijgbaar in een RAL-kleur of de kleuren goud en koper.

ALPHA

Hou je het liever eenvoudig en elegant? Dan is de Alpha iets voor jou. Het minimalistische design is een match voor elk interieur. En kijk maar eens goed … deze up-en-downlighter heeft geen enkele zichtbare schroef. De Alpha is standaard te verkrijgen in zwart of wit. Wil je liever een goud-, koper- of een RAL-kleur? Dat kan ook.

CENTERLINE WALL

Heb je meer nodig dan enkel sfeerverlichting? Kies dan voor de Centerline Wall. De Centerline Wall is beschikbaar als uplighter, downlighter of de combinatie van beide. De beschikbare lengtes voor de Centerline Wall zijn 574mm en 1134mm.
De Centerline Wall is geschikt voor kantoren, publieke gebouwen en andere professionele omgevingen.